Sidor

lördag 19 november 2011

Clownen Bill

Eric hade fått brev från biblioteket om att det fanns bokpaket till honom. Så vi åkte hela familjen dit och passade på att gå en tipspromenad. Efter det var det en föreställning med Clownen Bill: "Kalabalik med musik". Det var på bryggaren. Riktigt kul tyckte barnen. Vi blev lite blöta under föreställningen men vad gör det :-) Det är roligt att se hur olika våra barn är. Edla hon är blyg vill inte synas eller höras i samlingen men Eric han hörs och syns utan bekymmer. Hade stor dillema när Clownen Bill skulle blåsa balong och glömmde att knyta den så all luft hela tiden åkte ut....Och sedan när vi skulle gå hade barnen en tokig mamma som satte mössan fel på dem och ville ta på jackan åt fel håll... Så lite ont i magen har de nog nu av allt skratt :-)
Clownen Bill
Jag har svårt att förstå att det inte finns fler föreställningar till barn. Det är alltid slut på biljetter så det skulle kunna gå att ha flera föreställningar mm. Man skulle behöva två föreställningar i månaden, skulle vara lagom. Det borde ju finnas folk som vill uppträda mm och föräldrar som vill gå med sina barn... Som det är nu får man kasta sig på telefon eller ha snälla svärföräldrar som kan ta sig till stan precis när de släpper biljetterna för annars är de slut.

Sedan lite inköp av lördagsgodis till barn och föräldrar. Nu är revbenen i ugnen och mörar till sig inför middagen medan jag NJUTER av mitt kaffe. Ni kanske tycker det är tjat om mitt kaffe så är det så att jag verkligen uppskattar gott kaffe i lugn och ro :-) Det är nästan heligt ögonblick!

Ha en trevlig lördagskväll som redan är mörk... men nästa vecka så blir det ljust igen... Då tänder alla sina fina adventsljus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar