Sidor

tisdag 28 februari 2012

Kycklingfyllda tortillias

Grillade några kycklingfiléer igår kväll så de skulle vara klara inför dagens middag. Tärnade kycklingfiléerna i bitar och blandade med ca 10 cm tuntskivad purjolök, några tärnade broccolibuketer, curry, salt, peppar och 2 dl cremé fraiche. Fyllde några tortillas ....
... rada dem fint i en ugnsform... Om man vill kan man ha på riven ost (eftersom vi åt ost igår så tyckte jag att det blev för mycket idag)
Fixa en god sallad till... Jag tycker om frukt till kyckling så det fick bli en sallad med mycket frukt i... Ibergssallad, riven morot, gurka, gröna och röda vindruvor, torkad tranbär samt lite solrosfrön.
In med kycklingen i 175 grader i ca 8-10 min... servera direkt. Om du har lite tacosalsa hemma .. klicka på...


1 kommentar:

  1. Jag gör också kycklingrullar på grillad kyckling lök creamfraice, sambalolek, tortillas och så ost över, det är mumsigt.

    // Emma

    SvaraRadera