Sidor

söndag 17 juni 2012

Fredagen även skolavslutning

8.30 i fredags var det även skolavslutning för barnen. Våra barn går på en skola där det är blandat med barn från 4 år upp till 9 år så skolbarnen har skolavslutning och småttingarna får redan vara med och lära sig hur det ska gå till och välkomna den underbara sommaren som kommer.... Då gäller det att var fin inför denna dag...
 

Alla barnen var sååå fina. Först så samlades vi ute på gården där alla barn kom i tåg från sina avdelningar och sedan var de på "kullen" och sjöng så vackert. rektorn höll ett fint tal och sedan var det fika på respektive avdelning. Och här blev det dags för Frödinges färdiga jordgubbstårta (tårta)

Sedan hade barnen kompisar med sig hem från dagis så det blev lek hela dagen. Så ska väl sommarlovet börja (dock tar det slut på måndag då vardagen fortsätter ett tag till i vår familj med jobb och förskola)
Dagens stora utmaning var när jag åkte med FYRA barn ner till stan för att äta på Mc Donalds. Det gick kanon bra. Jag är sååå stolt över alla barn som var med. Tack ni små älsklingar det var en ren fröjd att få vara på stan med Er :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar