Sidor

söndag 28 oktober 2012

En vanlig söndagskväll...


Hur laddar ni på söndagskvällar??? Mitt mål är vara klar inför kommande vecka med all planering och förberedelse som går... så vardagen blir mindre stressig... så denna dag har jag tvättat och tvättat vilket jag tyckte jag gjorde delar av dagen igår oxå ;) Men så är det ibland så bara växer tvätthögen... Hade hur mycket lakan och handdukar som helst (OK mycket var från husvagnen men det måste ju tvättas för det) Och sedan har det dammsugits mm så det går att gå på golven utan att all grus fastnar på strumporna :) Och sist så skall barnen bli rena inför veckan...
Denna vecka har jag inte hela matplaneringen då Linas barnmatkasse står för rätterna och jag bestämmer bara ordningen :)

Sedan har jag lärt mina grannar nytt ord!! Skulle skruva isär ett bord idag och behövde ett verktyg. Letade hemma men hittade inte det jag letade efter.. traskade vidare till granne och ville låna en "spindelverktyg" !! Grannen funderade ett tag och undrade ifall det inte gick bra med en "insektsnyckel" istället :) Jo visst gjorde det... Det var ju nästan det jag sade :) Som jag brukar säga... "Du ska inte höra vad jag säger utan förstå vad jag menar!!!"
PS: Och nu har jag även lärt mig att de tinte heter insektsnyckel heller !!!! IN6 nyckel!!! haa jag hör som en kratta oxå för den som vilel veta det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar