Sidor

onsdag 11 april 2012

Kebabgryta_snabbmat (mindre än 30 min)

Lagade denna maträtt för ett tag sedan men inte hunnit visa det... Klart bra tips den dagen man har lite bråttom... Börja med att skala potatis, skiva i tunna klyftor (glöm inte att sätta på vattenkokaren så vattnet kokar när man är klar med pot.skalandet mm). Koka i 10-15 min. Undertiden pot.kokar stek den färdiga kebabköttet (i mitt fall fryst sådan). Smält lite smör i en kastrull ner med 2-3 msk tomatpure och 2-3 msk AjvarRelish... bryn lite lätt... ner med 1 dl vatten.. låt koka upp och sedan stäng av värmen... När potatisen har blivit mjuk häll av vattnet och på med pot på kebabköttet i grytan... rör runt, på med tomatsåsen... Späd lite turkiskyoghurt med vatten så det blir mer flyttande.... servera direkt. Har du hunnit fixa en sallad med lite tomat gurka och isbergssallad så är det ett plus... och en extra plus i kanten om du vill ha lite tunt skivad rödlök oxå :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar