Sidor

måndag 30 maj 2011

Paket utan anledning

I helgen hämtade vi ut paket som vi hade fått under veckan. Det var lite grejer vi hade beställt till barnen. Vi har haft en regel här hemma att Nintendo det får man när man fyller fem. Båda barnen har vetat om detta så vi har sluppit mycket tjat. Men nu för ett tag sedan kom M och jag på att vi ville att Eric skulle få ett begagnat Nintendo iaf nu innan sommaren då det är bra att ha i bilen om vi nu genomför våra sommarplaner med många resor. Efter letande så lyckades vi hitta ett för skapligt pris samt rätta tillbehören mm. Som sagt det viktiga var att det var begagnat och mindre än Edlas så det fortfarande känns att Edla fick vänta till fem årsåldern.
Det är roligt att se barnen öppna paket J . Edla har ju varit med några år längre vad det gäller att öppna paket så för henne gick det snabbare att komma in i paketen. Nya PetShops.

Eric började med att öppna spel som ingick i köpet. Erics reaktion när han fick se att han fått Nintendo spel: ”Ohh vad bra, då kan jag leka med dem då jag fyller fem och får ett Nintendo!” I hans värld fanns det inte att man kunde få det innan. Och sedan dykte spelet upp!!! J


1 kommentar:

  1. lyckan var fullbordad, det syns! Hoppas det blir nu lungt på vägarna när ni kör.. Kramar! MM

    SvaraRadera