Sidor

onsdag 25 maj 2011

Helgen som varit...

Tiden går lite för fort ibland... Man vill hinna så mycket men... Vår helg den bara försvann känns det som med många roliga inslag. I lördag stog vi givakt vid 10 hos grannen för att måla. Vi var 6 vuxna som målade och 6 barn som lekte... Det är mycket roligare att måla då man är fler. Bilder på detta kanske kommer längre fram då min kamera inte vill fungera måste jag jaga bilder hos andra :-) Efter målararbetet bjöds vi på god mat med grillatkött och klyftpotatis med salld och trevligt sällskap. Glömde nämna att på morgonen hade jag och mamman i den familjen som vi inte målade hos hade bakat rabarberpajer till fikat. Varför kan man inte sluta äta vid portion ett... utan måste ta tre gånger ??? Gott var det iaf :-)

Söndagen började med att jag kidnappade mina svärföräldrar och barn... Körde iväg på äventyr. det var "Turista hemma" helg så vi passade på at tåka till ställen vi inte varit på innan. Vi började med att åka mot Edsbruk hållet till Smultronboda. Där tittade vi på gården där de har lamm mm. Barnen fick klappa djuren.


...Sedan fikade vi...
... och barnet passade på att testa ett bra klätterträd...


Vi passade på att handla i deras bod. Det blev lammkottletter, isterband, vildsvinsskinka mm.

Sedan åkte vi vidare till Björkagårdens Gårdsbageri. Tyvärr så var det inget för oss. Antingen så var inte vi på humör för stället eller så är det tråkigt på riktigt vet ej... vi fortsatte... Vi skulle till "Rickys sjöbod och Morsans loppis" MEN när vi äntligen kom dit så hade de flyttat på utställningen till Kårstorp... då tyckte inte vi  (läs jag) att vi skulle fortsätta dit utan vi ville åka till Gamleby sockens hembygdsförening vid Himmelsrum. Men vi körde lite "fel" så vi hamnade på Lindas Trädgård och kunde handla lite :-) Efter lite körande så kom vi fram till hembygdsföreningen. Där fick barnen prova på att skjuta petflaskor i luften med hjälp av vatten och cykelpump. Erics flaska kom längst medan Edlas kom högst. Och vi gick runt och tittade hur fint det var på gården.



Tänk att det är sååååå roligt att springa runt runt runt...
Bilder från petflaskskjtning blev det inte då batterierna i kameran tog slut :-( 

Och kvällen avslutades med grillning med kött inhandlat på Smultronboden :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar